New Born

09-Sem-008b
26-Nola 08-03-2040
11-5T8A3371-2b

Voor de fotoshoot
Het is heel speciaal om kleine wondertjes te mogen vastleggen. Tussen 4-30 dagen na de geboorte is de beste periode om een newborn shoot plaats te laten vinden, omdat baby’s dan nog veel slapen. Mocht het binnen deze periode niet lukken, is dat natuurlijk geen probleem. Bel of mail mij gerust voor het reserveren van een newborn shoot.

Verwachtingen tijdens lifestyle newborn shoot
De lifestyle reportage vindt plaats bij jullie thuis. Alledaagse dingen leg ik voor jullie vast. Denk hierbij aan het slapen in zijn/haar wiegje, een voeding, op de bank met papa en mama, kraamcadeautjes..  Bij newborn fotografie werk ik altijd met natuurlijk licht. Vooraf is het handig om alvast te zorgen dat de temperatuur in huis lekker warm is en dat jullie kindje net zijn/haar voeding heeft gehad. Tijdens de shoot is er volop tijd voor het troosten, knuffelen en verschonen. Foto’s met papa/mama en eventuele broertje(s)/zusje(s) zijn altijd mogelijk!

Duur van de fotoshoot
De duur van de fotoshoot is lastig in te schatten, maar denk tussen de 60/90 minuten. Zoals hier boven al vermeld staat zal er alle tijd zijn om jullie kindje te laten ontspannen.

Betaling van de fotoshoot
Na de fotoshoot ontvangen je van mij een factuur, deze kan binnen 14 dagen worden betaald. De prijzen zijn inclusief BTW.

Levering van de foto’s 
Na de fotoshoot ga ik bezig met het zorgvuldig uitzoeken en bewerken van de foto’s. Jullie ontvangen minimaal 35-50 foto’s in hoge resolutie en groot formaat. Mochten er meer leuke foto’s tussen zitten, ontvangen jullie deze natuurlijk ook! 

Kosten
€ 175,- incl. foto’s op luxe USB-stick

USB-stick: *

Je ontvangt de volledige fotorapportage op een USB-stick. De foto’s zijn dan origineel en in hoge resolutie. Op deze manier kan er mee gedaan worden wat je wilt.

Extra informatie
– Reiskosten + reistijd >15km – € 0,39 p/km
– Alle prijzen zijn incl. btw 

Direct een fotoreportage boeken?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht


Of bel 06-22880461 voor meer informatie.