Recensies

Bekijk hier mijn recensies of lees de reviews op mijn Facebookpagina.

01-Website - Slideshow

Mathijs en Lianne
★★★★★
“Marjoly is fotograaf geweest op onze bruiloft en we hebben geen moment spijt gehad van onze keuze voor haar. Ze is vriendelijk, enthousiast en heeft veel leuke ideeën voor mooie foto’s. Daarnaast luistert ze goed naar onze wensen en kwam ze haar afspraken ook na. Wanneer je op zoek bent naar een goede, leuke en gezellige fotograaf zouden we Marjoly zeker aanbevelen!”

2-Van Der Schee-032

Peter van der Schee
★★★★
Een paar maanden geleden heeft Marjoly een mooie fotoshoot gedaan van onze gezinnen in verband met de 25 jarige bruiloft van mijn moeder en haar man. De hele reportage liep heel soepel en is enorm geslaagd. We hebben de hele serie fotos afgenomen zodat we zelf konden beslissen hoe en wat we met de fotos zouden doen. Wij kunnen Marjoly dan ook zeker aan bevelen als fotograaf.

1-Anne en Jelle (4)

Lianne den Butter
★★★★★
“Wij zijn nog altijd blij met de foto’s van de kids, ze blijven goud waard! Ook de foto’s die je maakte ter gelegeheid van oma haar 80e verjaardag hangen te schitteren in haar kamertje. Het is niet moeilijk om te stralen voor de camera als er een stralende fotograve achter de camera staat!!!”

1-Nova en Luna 19-09-2234BW

Irma Tijhof
★★★★★
“We hebben echt een super leuke middag gehad met een fotoshoot voor de tweeling! Goed contact van tevoren, alles netjes en helder uitgelegd! En vooral een leuke spontane meid die ook erg leuk doet met jonge kinderen! En het resultaat is ook echt geweldig!!!”

06-DATwilikdesign-Sessie4-023

DATwilikdesign.nl
★★★★
“Marjoly maakt sinds het begin van onze webshop sfeer- en product foto’s. Ze probeert wanneer wij nieuwe producten in hebben gekocht ons snel en adequaat te helpen, zodat wij de producten snel op onze site kunnen tentoonstellen. Jullie kunnen natuurlijk altijd eens neuzen op onze site hoe zij deze foto’s maakt zoals wij ze voor ogen hebben!!!!”

08-Vang Je Droom - Selectie-019

Jessica Heutink, stichting Vang Je Droom
★★★★★
“Marjoly heeft een hele dag gefotografeerd voor stichting Vang je Droom. 200 kinderen van basisschool de Windroos uit Enschede kregen ‘s morgens workshops en mochten ‘s middags op het grote podium van het Wilminktheater de Midzomernachtdroom op voeren. Marjoly was er van begin tot einde bij en de wijze waarop ze met haar rust en bijna onzichtbaar zijn de kinderen en momenten heeft vastgelegd is echt prachtig. Er ligt zo’n mooi gevoel in de foto’s, het licht en de emotie. Het plaatje klopt. Als je kijkt naar de foto beleef je het moment opnieuw en ik denk dat dit het kenmerk is van een goede fotograaf. Fijn dat je er bij was!!”