CakeSmash

Cakesmash Kiki-002
CakeSmash Lotte-004
CakeSmash Lotte-010

Voor de fotoshoot
Ballonnen, confetti, kliederen, met handen en voeten in de taart, grote stukken taart eten met je handjes.. Wat normaal niet mag, mag nu allemaal! Is jullie kindje binnenkort jarig en hebben jullie interesse voor een ‘Cake Smash’ reportage.. Stuur mij dan gerust een mailtje met de naam van jullie kindje en de datum van zijn/haar verjaardag. Vaak worden de foto’s van deze reportage gebruikt op de verjaardagskaart, hou er dus rekening mee dat er voldoende tijd zit tussen de reportage en zijn/haar verjaardag.

Verwachtingen tijdens fotoshoot
Jullie zijn van harte welkom in mijn fotostudio (in Rijssen). Vooraf hebben wij al contact gehad over de kleuren/decor die jullie aanspreken. Alles zal klaar staan en we zullen er alles aan doen om jullie kindje op zijn/haar gemak te stellen. Er worden eerst foto’s gemaakt van het decor, de versiering en de taart.. Daarna zal jullie kindje (nog even zonder taart) op de foto komen.. En tot slot kan het hele feestje beginnen.. Na afloop liggen er handdoeken en snoetenpoetsers klaar om jullie kindje weer zo schoon mogelijk mee naar huis te nemen! 

Duur van de fotoshoot
De duur van de fotoshoot zal ongeveer 30/45 minuten bedragen. Mocht jullie kindje wat meer tijd nodig hebben omdat zij/hij eerst even moet wennen is hier alle tijd voor. 

Betaling van de fotoshoot
Na de fotoshoot ontvang je van mij een factuur, deze kan binnen 14 dagen worden betaald. De prijzen zijn inclusief BTW.

Levering van de foto’s 
Na afloop van de reportage zoek ik zorgvuldig de foto’s uit. Er worden zo’n 20-30 bewerkte foto’s geleverd in hoge resolutie en zonder watermerk. Mochten er meer leuke foto’s tussen zitten, ontvangen jullie deze natuurlijk ook gewoon. Via WeTransfer worden de beelden naar jullie verzonden.

Kosten
€ 150,- (let op, dit is excl. de taart) 

– inclusief versiering naar keuze (ballonnen, confetti, slingers, lightbox etc)
– foto’s van het decor, de taart, jullie kindje, het totaalplaatje
– 20/30 bewerkte foto’s in hoge resolutie
– snelle levering