Informatie zakelijke fotografie

Bedrijfsfotografie is één van de belangrijkste benodigdheden om aan je klanten te laten zien waar je als bedrijf voor staat. Of dit nou een restaurant, bedrijfshal, evenementenlocatie, showroom, winkel, hotel of een kantoor is. Professionele fotografie laat zien wat jullie uniek maakt. Met goede bedrijfsfoto’s is een goede impressie al snel gegeven.

Om een juiste inschatting te maken van de opdracht en de mogelijkheden begint een zakelijke opdracht met een persoonlijke (telefonische) afspraak. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken,
neem dan gerust contact met mij op.

” Wat een gaaf resultaat! Jouw foto’s geven een geweldig beeld waar wij als bedrijf voor staan. “

Informatie aanvragen

Recencies

⭐⭐⭐⭐⭐

We hebben Marjoly voor een aantal zeer diverse shoots (teamfoto’s, individuele foto’s in verschillende settings en grotere evenementen) ingezet. Ze is erg flexibel en denkt fijn  mee in het concept en de praktische uitvoering. Daarnaast weet ze goed hoe ze mensen die niet gewend zijn om te poseren in beweging te krijgen. Dit resulteert altijd in prachtige zakelijke foto’s en beelden die altijd de gewenste sfeer hebben. Kortom het is een plezier om als marketeers met Marjoly te werken.

Velten Groep Rijssen - Carine

Het is altijd een feest om Marjoly erbij te hebben. Door haar scherpte heeft ze altijd het juiste moment in de juiste sfeer in beeld. Door de nauwe samenwerking kennen we elkaar en denkt ze altijd goed mee!

Markies Rijssen - Jeanet

Al jaren werk ik samen met Marjoly.
Ik heb haar ook altijd geadviseerd en dat blijf ik doen. Ze is professioneel in kennis, kunde & service.
Maar ook een erg fijne samenwerking, ik kreeg vaak complimenten van mijn eigen klandizie over haar fotografie.
Pure vakmanschap!

Abgar Malas - Buena Vista