Marjoly

Mijn naam is Marjoly Makkinga, ben 32 jaar oud en woon samen met Johan, dochtertje Luun en hondje Beau in het mooie Rijssen. Hou van borrelen met vriendinnen, wandelen met de hond, gezellige zomeravonden, op reis en van frikandellen.

Ruim 15 geleden is mijn liefde voor fotografie ontstaan. Ik vond het geweldig om alles vast te leggen, te spelen met diepte, uren lang te oefenen en met mijn camera op pad te gaan. Foto’s heb ik altijd al heel erg belangrijk gevonden. Het is ook echt ontstaan vanuit een hobby, nooit met het idee dat ik hier ooit wel eens mijn geld mee zou kunnen verdienen.

Ik ben heel klein begonnen, reportages met familie en bekenden. Al snel kwamen de eerste aanvragen buiten mijn eigen kring, super spannend! Inmiddels ben ik al een paar jaar fulltime aan het werk als bruidsfotograaf. Buiten het bruidsseizoen om schiet ik ook zakelijke opdrachten, foodphotography, newborn lifestyle fotografie, cakesmashes en families!

Hoe ziet jouw werkdag er eigenlijk uit? Nou.. Zo!

Details

Ik vind het geweldig om details vast te leggen. Niet alleen wat iedereen ziet, maar juist de dingen die snel over het hoofd worden gezien.

Momenten

Tijdens een bruiloft sta ik de hele dag op scherp, continue observeren ik wat er allemaal gebeurd. Zo probeer ik altijd de mooiste momenten te pakken!

Apparatuur

Ik beschik over professionele foto apparatuur en heb altijd een back-up camera bij de hand met voldoende lenzen. Don’t worry!

Daglicht

Het liefst fotografeer ik al mijn opdrachten met natuurlijk daglicht. Dit geeft een realistisch beeld van de werkelijkheid. Die flitser laat ik het liefst in mijn tas

Fotostudio

Dagelijks ben ik te vinden in mijn fotostudio aan huis. Hier schiet ik soms reportages maar ik zit hier voornamelijk uren lang te bewerken en albums te ontwerpen

Backup

Ik werk altijd met een goede backup. Mijn foto’s worden al op twee geheugenkaarten geschoten en thuis backup ik alles meteen naar meerdere locaties

Ze vertellen een verhaal, halen je terug naar het moment & zullen voor altijd een dierbare herinnering zijn!