Marjoly

Welkom op de website van Marjoly Makkinga, een fotograaf uit Rijssen, Overijssel. Ze maakt verschillende reportages die u hieronder kunt bekijken. Voor een fotoshoot in Rijssen, Wierden, Enter, Nijverdal, Goor, Markelo en omgeving kunt u contact opnemen.

Bruidsreportage

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van een bruidsreportage? Recent gefotografeerde bruiloften kun je in het portfolio bekijken.

Gezin fotografie

Een fotoshoot met je gezin?  Alles is mogelijk! Hoe het werkt lees je hier. Zien wie jullie reeds is voorgegaan? Bekijk het portfolio!

New Born fotoshoot

Trotse ouders geworden van klein wondertje? Leg het vast in een New Born shoot. Bekijk mijn portfolio voor uitgevoerde reportages en ideeën.

Reserveer nu!

Zakelijke fotografie

Voor zakelijke fotografie bent u bij mij aan het juiste adres. U kunt hier projecten bekijken die ik reeds voor klanten heb uitgevoerd. Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met mij.

zwangerschap

Willen jullie de prachtige periode van de zwangerschap vast laten leggen? Kijk dan eens hier voor de ruime mogelijkheden! Stellen die je voorgegaan zijn vindt je in het zwangerschapsportfolio.

Love Shoot

Een Loveshoot? Hier vindt u de mogelijkheden en prijzen.