Fotografie Zwolle

Marjoly Makkinga is een professionele fotograaf uit Rijssen, Overijssel.  Haar werkgebied beslaat het gebied rond Zwolle, Kampen, Hardenberg, Hengelo, Enschede en Deventer . Klik op onderstaande categorieën voor meer informatie of neem gelijk contact op.

Bruidsreportages

Bruidsreportages - KLEIN-022

Voor een bruidsreportage bent u bij Marjoly Fotografie aan het juiste adres! Klik hier of op de afbeelding voor meer informatie. Het portfolio kunt u hier bekijken.

Zakelijke fotografie

1-IMG_6096

Voor zakelijke opdrachten kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of offerte. O.a. portretfotografie, productfoto’s, bedrijfspresentaties. In het portfolio vindt u een overzicht van de klanten die u reeds voor gingen.

New Born

13-Newborn Mila, 12 december 2015-012

Jullie pasgeboren wondertje op de foto laten zetten? Dat doe ik graag! Recent opgeleverd werk vindt u hier. Wilt u weten hoe het werkt en wat de kosten zijn? Kijk dan even hier.

Gelijk contact opnemen? Dat kan via het contactformulier of mail naar info@marjolyfotografie.nl.

Familie fotografie

Portfolio Familie Klein

Tijd voor een nieuwe foto van jullie gezin? Of de hele familie? Van 2 tot 20+ personen. Kijk voor ideeën eens naar recent uitgevoerde opdrachten. Voor informatie over de werkwijze en de prijzen kunt u hier terecht.

Kinder fotografie

Fotografie, Kinderen, Rijssen, Overijssel, Kids, Foto's,

Foto’s van uw kinderen of kleinkinderen? Dat kan! Hoe dit in zijn werk gaat leest u op deze pagina. Ideeën op doen kan in het portfolio.

Zwangerschap

1-Zwangerschap - Martijn en Alischa-025

Wil je jouw zwangerschap vast laten leggen? Kijk eens voor de mogelijkheden op deze pagina. Wil je inspiratie opdoen kijk dan even op deze pagina.

Benieuwd wat anderen van Marjoly Fotografie vinden? Bekijk dan de recensies!