Marjoly

Je bent op zoek naar een fotoshoot in Rijssen of omgeving? Bekijk hieronder de mogelijkheden die Marjoly Fotografie je biedt. Marjoly Makkinga is een fotograaf die werkt in de regio Twente. Haar werkgebied bestaat uit de regio rond Rijssen, Nijverdal, Holten, Wierden, Almelo, Hengelo en Enschede. Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Neem dan rechtstreeks contact op!

Bruidsfotografie

Op zoek naar een professionele en betaalbare fotograaf om jullie bruiloft vast te laten leggen? Bekijk de uitgebreide uitleg en zie ook gelijk wat de kosten gaan zijn. In het veelzijdige portfolio kun je vast inspiratie op doen.

Gezin Fotografie

Een origineel cadeau nodig? Of gewoon een leuke fotoshoot met het hele gezin? Kijk hier voor de mogelijkheden en kosten, of hier voor recent uitgevoerd werk.

New Born

Voor een New Born fotoshoot ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn portfolio kun je op deze pagina bekijken en voor de uitleg en prijzen klik je hier.

Reserveer nu!

Zakelijke fotografie

In het portfolio van Marjoly Fotografie vindt u de klanten die u reeds zijn voorgegaan. Voor een kennismakingsgesprek kunt u rechtstreeks contact opnemen.

Love Shoot

Op zoek naar een fotograaf voor een loveshoot? Zoek niet verder maar klik hier! Recente opdrachten kun je in het portfolio bekijken.

Zwanger

Je zwangerschap vast laten leggen? Lees op deze pagina wat er allemaal mogelijk is. In het portfolio kun je ideeën opdoen.