Over mij

Welkom op mijn website, leuk dat je er bent!

Mijn naam is Marjoly Makkinga, 27 jaar en woonachtig in Rijssen.

Al heel wat jaren heb ik een passie voor fotograferen. In 2008 kreeg ik mijn eerste spiegelreflex camera in handen en ik vond het meteen al geweldig. Zo mooi en interessant hoe je kan spelen met scherpte/diepte en nog honderden andere instellingen.

Het is allemaal begonnen als hobby, nooit met de gedachte dat dit wel eens mijn baan zou kunnen worden.. Met de hond naar  het bos om foto’s te maken, de buurkinderen op de foto.. Het breidde zich al snel uit.. Ik heb een flink aantal cursussen en workshops gevolgd – wat ik nu nog steeds doe, om te blijven ontwikkelen – en elk jaar leer ik meer & zie ik de foto’s beter worden. Dat is geweldig om te zien!

Ik beschik over professioneel fotoapparatuur. Ben altijd in het bezit van een back-up camera en voldoende lenzen.

– Canon EOS 5D Mark IV
– Canon EOS 5D Mark II
– Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM II
– Canon EF 70-200mm f/2.8 USM IS III
– Canon EF 50mm f/1.8 II

Kinderen in hun enthousiasme, baby’s in diepe slaap, bruidsparen op hun mooiste dag… het blijft genieten om zulke mooie en bijzondere momenten vast te mogen leggen, waardoor ze altijd een mooie en waardevolle herinnering zullen blijven.

Daarnaast vind ik het fantastisch om in opdracht te werken en mij hierin te verdiepen, want fotograferen is meer dan een klik.

Graag weten wat klanten zeggen over mijn werk? Neem dan even een kijkje bij de recensies