Marjoly

De mooiste dag uit jullie leven! Die wil je goed vastgelegd hebben. Er moet meer dan een klik zijn! Dit is de reden dat ik altijd eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek aan ga met het bruidspaar. Via contact kunnen jullie gelijk een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Uiteraard snap ik heel goed dat jullie wat meer informatie willen. Bekijk daarom hieronder mijn werkwijze voor bruidsreportages, de prijzen van de fotoshoots en trouwalbums en mijn trouwfotografie portfolio.

Informatie en prijzen

Door op de afbeelding te klikken kom je bij een uitgebreide uitleg van mijn werkwijze. Ook vindt je op deze pagina een overzicht van de kosten voor een bruidsreportage.

Portfolio

In mijn portfolio vindt je verschillende recent uitgevoerde trouwreportages. Je kunt hier mijn werk en stijl bekijken en natuurlijk ook zelf inspiratie op doen.

Contact

Wil je meer informatie over een bruidsreportage van Marjoly Fotografie of een kennismakingsgesprek aanvragen? Klik dan op de bovenstaande afbeelding of ga gelijk naar de contactpagina.

Reserveer nu!