Zwangerschap

1-Lucinda en Ramon-034
s
1-IMG_4671

Voor de fotoshoot
Een bijzonder moment is toch wel om je ‘bolle buik’ vast te laten leggen.
De mooiste periode voor deze shoot is tussen de 32-36 weken. Rond deze tijd is je buik namelijk mooi rond. Bel of mail mij gerust voor het reserveren van een zwangerschapsshoot. Aan de hand van jouw/jullie wensen kunnen we kijken naar een leuke (buiten)locatie en een geschikte datum. Helemaal leuk als je zelf al ideeën of voorbeelden hebt! Laat je me deze voor de tijd even weten? Dan kan ik hier rekening mee houden tijdens de fotoshoot.

Verwachtingen tijdens fotoshoot
We spreken af op de locatie. Tijdens de shoot zullen er foto’s worden gemaakt van jouw ‘bolle buik’. Het is ook mogelijk je partner of kind(eren) hierin te betrekken.  Het is belangrijk dat jij je prettig voelt,  dus als je liever niet in blote buik poseert is dat geen probleem.

Duur van de fotoshoot
De fotoshoot zal ongeveer 30/45 minuten duren. Een kledingwissel is altijd mogelijk en het meenemen van eigen accessoires natuurlijk ook!

Betaling van de fotoshoot
Na de fotoshoot ontvang je van mij een factuur, deze kan binnen 14 dagen worden betaald. De prijzen zijn inclusief BTW.

Levering van de foto’s
Na de fotoshoot ga ik bezig met het uitzoeken/bewerken van de foto’s.  Vervolgens ontvang je van mij de minimaal 30 mooiste foto’s bewerkt en op groot formaat op een USB-stick en een online fotoalbum zodat je de foto’s met familie en vrienden kunt delen! 

Kosten 
€ 150,- inclusief  foto’s geleverd op USB-stick*

USB-stick: *
Je ontvangt jouw foto’s op een luxe USB-stick. De foto’s zijn dan origineel en in hoge resolutie. Op deze manier kan er mee gedaan worden wat je wilt.

Extra informatie

– Reiskosten + reistijd >15km – € 0,39 p/km
– Alle prijzen zijn incl. btw 

Direct een fotoreportage boeken?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht


Of bel 06-22880461 voor meer informatie.